5. En underbar dag startar med en morgonrutin!

Hallå sexy!

Idag var jag superpepp när jag vakna och redo att ta tag i dagen! Sofie var aningen tröttare och grymtade missbelåtet när jag stökade omkring i sängen för att ta mig upp 😛

Dessa underbara dagar när jag går upp tidigt följer jag en morgonrutin. Den ser ungefär ut såhär. Jag sätter gröten på kokning och diskar samtidigt bort gårdagens disk, när gröten är klar så smaskar jag i mig den med ett anteckningsblock brevid mig, i den skriver jag ner allting som behöver göras, vare sig om det är en liten eller en stor sak. När jag har ätit upp så bestämmer jag vilken ordning som jag ska ta tag i sysslorna, det gör jag genom att sätta en siffra bakom varje syssla. Sedan sätter jag mig ner och börjar ta tag i listan. Är jag uppe tidigt så hoppar jag över sysslor som jag inte kan ta tag i förrän senare på dagen. Tex gå till någon affär eller ringa telefonsamtal.

Det här gör jag tills klockan blir 09.00, då är det dags att väcka Sofie. Ofta brukar jag fixa hennes frukost också, och det är inte proteingröt direkt kan jag säga. Utan de hon äter är två rostade mackor med smör och goudaost :P. Men men, jag ska nog få henne att gå över till proteingröt sinomtid 😀

Sedan fortsätter min dag i samma anda där jag arbetar bort sysslorna en efter en samtidigt som jag bakar in möten, träning och samtal med klienter. Blir det saker över på listan så tar jag med mig dessa till nästa dag. Jag älskar att arbeta på det här sättet, där jag tydligt får presenterat vad det är jag ska göra samt i vilken ordning jag ska göra de. Om jag inte gör på det här sättet så har jag lätt för att bli förvirrad, inte veta vilken ände jag ska börja och senare tappa motivationen. Så det är ett supertips om du vill få saker gjort, planera upp vad det är du ska göra, bestäm när du ska göra det och sedan gör du det helt enkelt!

Med de orden sätter jag punkt för dagen och bjuder på en selfie från cafet som jag och Sofie sitter på just nu!

thumbnail_img_0845

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.