6. Varför är vissa koppar godare att dricka ur än andra?

God morgon fighter!

Idag är det en av de där sällsynta dagarna när jag inte behövde ha någon brottningsmatch med mig själv för att komma upp ur sängen, utan tvärtom så vaknande jag tidigt samtidigt som jag både var glad och sugen på att kasta mig in i dagen, älskar dagar som dessa!

Idag tänkte jag beröra någonting lurigt, nu vet jag inte om det här är vanligt eller om det är jag som är helt knäpp, vi får se helt enkelt 😊 Har ni någonsin upplevt det godare att dricka kaffe ur någon speciell mugg, jämfört med andra?

Jag har mina absoluta favoritmuggar som jag dricker ur. Den som ni ser på bilden är min morgonkopp, och ingenting slår den på morgonen. Men sedan när dagen kommer smygande så blir den mindre god att dricka ur, då träder en annan kopp fram istället 😛

 

img_0430
Muggen som allt morgonkaffe dricks ur numera 😀

 

Jag tänkte mig först att det bara kunde vara en vana, men det går inte riktigt ihop sig. Innan Sofie flyttade in och jag fick min nuvarande morgonmugg presenterad för mig så hade jag druckit mitt morgonkaffe från samma mugg i nästan 10 år. Det var den muggen som gällde framför de andra och de dagar när jag var för lat för att diska den så gick det inte obemärkt förbi att jag istället drack från en annan mugg, kaffet smakade helt enkelt inte lika bra! Men direkt när jag tog min första slurp ur den här muggen så kände jag hur gott kaffet smakade 😀

Är det någon som känner igen sig i det här? Eller är det kanske dags för mig kontakta psyket, haha 😀

Hoppas ni gör dagen till en awesome dag och ha de toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.