4. Min standard frukost och 20 min armar

Hej där awesome!

Solen skiner och det är en underbar dag här nere i Linköping. Idag låg jag och drog mig lite extra och det var tillsist en butter Sofie som drog upp mig ur sängen 😀
Just nu sitter jag med munnen full av min sedvanliga frukost, chokladproteingröt:

3dl – Fiberhavregryn
2dl – Whey-80 dubble rich choklad
4msk – kakao

Koka upp havregrynen och salta, sedan blandar du bara samma allting. Supergott och supernyttigt 😀

Här kommer andra delen från gympasset som jag la ut i det första inlägget. Totalt sett blev det 20 minuter axlar och 20 minuter armar med följande upplägg:

Axlar – 20 minuter
3set Axelpressar i smith suprat med 3set Hantelflies
3set Sittande hantelflies suprat med 3set Liggande hantelflies
3set Raka hantellyft suprat med 3set Burnouts

Armar – 20 minuter
3set Stångscurl suprat med 3set Franskpress
3set Sittande hantelcurls suprat med 3set Pushdown med rep i kabel
3set Arnoldcurls suprat med 3set omvända triceps exxtensioner i kabel

4 reaktioner på “4. Min standard frukost och 20 min armar

  1. Hej Rikard!

   Det första och främsta tipsen är att träna armarna minst varje 72h som passerar, dvs i allafall två gånger i veckan. Se också till att både äta och sova bra tillsammans med det, och med äta menar jag att ligga på ett kcal överskott så du ger dina armar en chans att växa!

   Om de fortfarande inte växer så skulle jag börja leka omkring med repsantalet. Testa både extremlågrep som 2-5 repetitioner samt gå så högt upp som att göra 30 repetitioner och undersök vad de svarar bäst på.

   Lycka till 😀

 1. Tack för svar. Jag ska köra på med armarna nu och hoppas på ökning av muskelmassa. Kan jag äta vad som helst eller är det något speciellt som jag ska tänka på? 🙂

  1. Gör så, och jag kan garantera att ökningarna kommer att komma 🙂 När du vill öka i muskelmassa så finns det två grundläggade ritkigtlinjer som du ska följa, du ska satsa på att ligga på ett kcal överskott (ät mycket, men översvulla inte i dig) och även att få i dig tillräckligt med proteiner så dina muskler få de byggstenar du behöver för att växa. Försök att minst få i dig ca 1g protein per kroppsvikt, men om du går upp så högt som 2-3g/kroppsvikt så är det inte hela världen.

   Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.