11. En cykelresa, en idé och ett beslut.

Hej wonderful!

Shit vad trött jag är, det känns som att ögonen är fulla med grus 😛 Men Idag så behöver jag skriva tidigt för vi ska snart bege oss iväg på en liten cykeltur. Vi tänker cykla 30mil på 3 dagar tillsammans med en kompis och bo i tält under resans gång. Jag har aldrig gjort någonting sånt tidigare och om jag ska vara ärlig känner jag mig lite orolig över alla arselsmärtor som kommer dyka upp under resans gång 😛

Denna cykeltur är inte vilken spontanresa som helst utan vi gör den av en anledning, för nästa sommar har vi större planer, planer som jag inte riktigt kan avslöja än men snart så 🙂

Någonting som alltid har förundrat mig är när man åstadkommit någonting stor och sedan ser tillbaka på hur allting började, så märker man att det började med en idé, ingen spektakulär eller superomfattande idé utan bara en liten en. Sedan för varje gång man tänker på den så polerar man den idén, enda fram tills man tar beslutet om man önskar göra den till verklighet eller ej. När beslutet är fattat så börjar de hända saker, för medan du fortsätter polera idén så kommer också handlingar med i spelet. För att göra verkligehet av din idé så kommer hela tiden nya saker att dyka upp under resans gång samtidigt som du också kommer behöva lära dig nya färdigheter för att lyckas. Och tillslut om du är ihärdig nog och villig att ändra din rutt så kommer det också att hända, din idé kommer att bli verklig.

img_1095

Det som förundrar mig är hur allting startat, i projektet som jag har hintat om ovan så började det med att jag och Sofie, för några månader sen, satt i bilen hem från Örnsköldsvik . Vi pratade om drömmar och visioner och hon frågade mig om det fanns några speciella saker som jag skulle vilja göra i livet, jag tänkte efter, svarade och resten är historia. Den lilla idén som hon lockade fram inom mig har vi polerat på varje dag sen dess och är nu i full fart att göra till verklighet. Jag ser fram mot att kunna dela med mig av den snart 🙂

Men kom ihåg att allt som någonsin skapats har alltid börjat med en idé och senare så har ett beslut tagits, resten sköter sig själv om man är ihärdig nog!

Hoppas ni får en toppendag!

 

2 reaktioner på “11. En cykelresa, en idé och ett beslut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.